Capio Psykiatri, Capio Maria Hemlösa Pelarbacken

Capio Specialistkliniker omsätter ca 1,1miljarder kronor, och har över 800 medarbetare.
Inom Specialistkliniker är verksamheterna grupperade i fyra områden; lokala sjukhus, ögonsjukvård, psykiatri samt övriga somatiska specialiteter.

Capio Psykiatri är en av Sveriges största privata vårdgivare inom psykiatrisk specialistvård, med verksamheter inom områdena allmänpsykiatri, beroendemedicin och ätstörningar. Vi finns i Stockholmsområdet, Östergötland, Halland och Skåne. Verksamheterna bedrivs utifrån vårdkontrakt, via fritt vårdval och som privat vård.

Vi söker nu leg sjuksköterska

På Capio Maria Pelarbacken arbetar vi med sjukvårdsinsatser för hemlösa. Vi arbetar med psykiatrisk- beroende- och somatisk vård. Vi har en holistisk syn på våra patienter. Vi har en vårdcentral med fast adress och en mobil vårdcentral. På vår mottagning sker besöken till största del via drop-in tider. Den mobila vårdcentralen bedriver uppsökande verksamhet samt planerad verksamhet på härbärgen och akutboenden. För den mobila vårdcentralen finn en för ändamålet utrustad minibuss.

Capio Psykiatri kommer nu tillsammans med Beroendecentrum Stockholm och på uppdrag av SLL, vara först i Sverige med att etablera en mobil verksamhet för sprututbyte.

I denna tjänst arbetar du företrädesvis i vår mobila vårdcentral, tillsammans med sjuksköterska från Beroendecentrum Stockholm. Utöver sprututbytet kommer du att hålla i överdospreventionskurser, arbeta med smittskydd och behandling för hepatit C. Detta ställer stora krav på flexibilitet, samarbetsförmåga och intresse av att arbeta i en mobil verksamhet.

Hos oss kommer du att ges möjlighet att:

  • Utvecklas tillsammans med professionella och motiverade kollegor
  • Arbeta med ett holistiskt perspektiv
  • Arbeta i en mobil uppsökande verksamhet
  • Arbeta i moderna lokaler nära medborgarplatsen

Kvalifikationer: Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska. Du har erfarenhet och intresse av att arbeta med människor i utsatta situationer. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper som flexibilitet, samarbetsförmåga och intresse av att arbeta i en mobil verksamhet. Du har körkort.

Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Anställningsvillkor; Tillsvidare anställning, 100%. Tjänstgöring måndag-fredag med viss kvällstjänstgöring. Tillträde omgående eller enligt överenskommelse.
Vi tillämpar 6 månaders provanställning.Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Efter överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Stockholm
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2019/224
Kontakt
  • Jörgen Swedenson, Enhetschef , 070-312 23 42
Publicerat 2019-02-12
Sista ansökningsdag 2019-03-12

Tillbaka till lediga jobb