Capio Närsjukvård

Capio Närsjukvård erbjuder primärvård inom allmänmedicin och specialistsjukvård på uppdrag av 13 landsting och regioner. Vi har mottagningar på drygt 100 platser från Ystad i söder till Umeå i norr. Utöver ett brett utbud av tjänster inom primärvård erbjuder vårdcentralerna närliggande tjänster som exempelvis barnhälsovård och mödravård, arbetsterapi och fysioterapi. Dessutom erbjuds specialistsjukvård inom bland annat urologi, kardiologi, allmänkirurgi och ortopedi vid ett flertal av Capio Närsjukvårds enheter.

Capio Novakliniken Marinan är en trevlig vårdcentral centralt belägen i Ystad nära både centrum, tåg-/busstation och havet. Vi har drygt 12.200 listade patienter på vår klinik. På kliniken arbetar undersköterskor, sjuksköterskor, distriktssköterskor, diabetes- och astma/KOL-sjuksköterskor, dietist, naprapat/sjukgymnast, KBT-terapeut och läkare.

Vi behöver nu nya arbetskamrater och söker därför engagerade och duktiga sjuksköterskor.

 

Arbetsbeskrivning

Vi söker nu dig som är sjuksköterska för arbete på vår mottagning. Tjänsten innebär sedvanliga arbetsuppgifter för sjuksköterska i primärvård, bl.a. telefonrådgivning, mottagningsarbete och hembesök. Vi erbjuder dig en positiv och utvecklande arbetsplats med tydligt patientfokus. Vår organisation bygger på den lokala enhetens självstyre med engagemang och delaktighet från medarbetare vilket leder till korta beslutsvägar. Samtidigt finns en större organisation i bakgrunden som ger stöd och möjlighet till utveckling och erfarenhetsutbyte.

Kvalifikationer

Du som söker är legitimerad sjuksköterska och trygg i både person och profession samt har ett patientfokuserat arbetssätt. Vi ser gärna att du har erfarenhet av mottagningsarbete. Har du arbetat på vårdcentral tidigare är det meriterande.

Övrig information

Inför tillsvidareanställningar tillämpar vi alltid först sex månaders provanställning.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid/Deltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 75% eller enligt överenskommelse
Ort Ystad
Län Skåne län
Land Sverige
Referensnummer 2019/51
Kontakt
  • Anette Månsson, verksamhetschef, 0411-55 87 32
Publicerat 2019-01-11
Sista ansökningsdag 2019-02-11

Tillbaka till lediga jobb