Capio S:t Görans Sjukhus, Medicinkliniken

Capio S:t Görans sjukhus ingår i en av Europas ledande vårdkoncerner, Capio AB (publ), och är det första privat drivna akutsjukhuset i Sverige. Capio S:t Görans sjukhus är centralt beläget på Kungsholmen i Stockholm och har cirka 2 200 anställda, 340 vårdplatser och vi tar emot drygt 270 000 besök om året. Tidningen Dagens Medicin utsåg 2017 Capio S:t Görans Sjukhus till Årets bästa sjukhus i kategorin mindre sjukhus. Vår vision är att driva framtidens sjukvård, att ge bättre vård genom att lära, utmana och förnya. Våra värderingar är ”Du är viktig – din åsikt gör skillnad”, ”Vi är nyfikna och modiga” och ”Vi vill alltid bli bättre”. Sjukhuset erbjuder alla medarbetare friskvårdsbidrag och tillgång till ett gratis gym. Du får också tillgång till en mängd olika erbjudanden och rabatter via vår förmånsportal Benify. Vi kan erbjuda nybyggda personalbostäder, 1:or och 2:or, nära sjukhuset.

Om tjänsten

Avdelning 20 och 21B har sammanlagt 41 vårdplatser och ingår i medicinkliniken som är största klinik inom Capio St:Görans Sjukhus. Sjukhuset som ligger central i mitten av Stockholm med mycket goda kommunikationer till buss och tunnelbana erbjuder stora möjligheter att bredda och utveckla din internmedicinska kompetens. Vi erbjuder anställning i den förmånliga St:Göransmodellen samt stans bästa personalfester för alla anställda.

På avdelningarna vårdas patienter med internmedicinska åkommor såsom tarm- och lungsjukdomar samt hematologiska och en del onkologiska sjukdomar.

Du kan välja att rotera mellan de olika avdelningarna eller arbeta mer på en avdelning med fokus på ett område.

Arbetsuppgifter

Du ansvarar för omvårdnaden kring patienten, utför läkemedelshantering inklusive Cytostatika, handhavande av centrala infarter samt medicinska apparatur såsom non invasiv ventilation, högflöde mm och är delaktig i en säker utskrivning för patienter.

Vi jobbar tvärprofessionellt enligt LEAN-modellen. Du arbetar i team tillsammans med undersköterskor och läkare med ansvar för 5-7 patienter. Vi erbjuder dig ett öppet och positivt arbetsklimat med möjligheter till personlig utveckling och utbildning. Vi har ett lärande arbetsklimat men också nära till skratt. Våra interna och externa utbildningar ger dig en komplettering av dina befintliga kunskaper.

Du kommer få inskolning som är individuellt anpassad. Dessutom har du möjlighet att delta i ett coachning- och mentorsprojekt där det finns en mentor mot respektive flöde.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska även gärna ny examinerad med intresse och engagemang för omvårdnad. Vi lägger stor vikt på personliga egenskaper som patientfokus, nyfikenhet och god samarbetsförmåga.

Ansökan

Vi arbetar löpande med urvalet vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Så välkommen med din ansökan redan idag!

Anställningsform Vast dienstverband
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Stockholm
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2019/880
Kontakt
  • Alessandro Lupaszkoi-Hizden, 08-5870 3032
Publicerat 2019-07-11
Sista ansökningsdag 2019-08-30

Terug naar vacatures