Capio S:t Görans Sjukhus, Medicinkliniken

Capio S:t Görans sjukhus ingår i en av Europas ledande vårdkoncerner, Capio AB (publ), och är det första privat drivna akutsjukhuset i Sverige. Capio S:t Görans sjukhus är centralt beläget på Kungsholmen i Stockholm och har cirka 2 200 anställda, 340 vårdplatser och vi tar emot drygt 270 000 besök om året. Tidningen Dagens Medicin utsåg 2017 Capio S:t Görans Sjukhus till Årets bästa sjukhus i kategorin mindre sjukhus. Vår vision är att driva framtidens sjukvård, att ge bättre vård genom att lära, utmana och förnya. Våra värderingar är ”Du är viktig – din åsikt gör skillnad”, ”Vi är nyfikna och modiga” och ”Vi vill alltid bli bättre”. Sjukhuset erbjuder alla medarbetare friskvårdsbidrag och tillgång till ett gratis gym. Du får också tillgång till en mängd olika erbjudanden och rabatter via vår förmånsportal Benify. Vi kan erbjuda nybyggda personalbostäder, 1:or och 2:or, nära sjukhuset.

Om tjänsten

Avdelning 20 och 21B har sammanlagt 41 vårdplatser och ingår i medicinkliniken som är största klinik inom Capio St:Görans Sjukhus. Sjukhuset ligger central i mitten av Stockholm med mycket goda kommunikationer till bus och tunnelbana.

På avdelning 20 vårdar vi tarm och lungsjukdomar. På 21B utreder och behandlar vi hematologiska samt onkologiska sjukdomar. Avdelningarna har total runt 85 anställda.

Arbetsbeskrivning

I din roll som bemanningsassistent för avdelningar 20 & 21B har du tillsammans med chefer ansvar för omvårdnadsbemanningen på kort och längre sikt avseende alla två vårdavdelningar

 • Tjänsten innebär att dagligen uppmärksamma och ansvara för att bemanna korttidsfrånvaro på avdelningarna, samt hålla kontakt med medarbetare vid korttidsfrånvaro
 • Vissa medarbetare roterar i tjänstgöring mellan våra avdelningar. Du ansvarar för, att i samråd med chefer, planera och strukturera rotationen så att samtliga avdelningars bemanning blir optimal utifrån verksamhetskrav såsom patientsäkerhet och arbetsmiljö
 • Du planerar introduktion och schema för nya medarbetare i samråd med chefer
 • Sommarsemesterplanering och andra längre poängledigheter beviljade av chefer registreras i lönesystemet av dig
 • Registrera sjukdom/vakanser samt ersättare 
 • Introduktion av nya medarbetare i TimeCare och andre relevanta system samt information angående policy för ledighetsansökningar
 • Lägga upp nya schemaperioder

Det är ett mycket ansvarfullt och självständigt arbete som i vissa stunder kan innebära mycket arbete med kort varsel och högt tempo. Arbetet kräver kreativitet, lyhördhet och stort engagemang.

Vi erbjuder

 • Utbildning i arbetsmiljö och arbetsrätt
 • Lönesystemet Visma Windows
 • Administrativ utbildning i schemaläggningssystemet TimeCare
 • Officepaketet efter behov

Kvalifikationer

Vi söker dig som alltid har ett gott bemötande, är bra på att kommunicera och är ansvarstagande. Du är noggrann och strukturerad, har mycket goda datakunskaper och blick för problemlösning och logistik. Du har lätt för att lära, exempelvis nya datasystem, samt är stresstålig och flexibel.

Vi ser gärna att du har några år erfarenhet från vården och har du tidigare arbetat med schemaläggning och/eller bemanning är det en fördel. Du tycker om att ha kontakt med olika personalkategorier. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. Provanställning kan kommer att tillämpas.

Vi arbetar löpande med urvalet vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Så välkommen med din ansökan redan idag!

Anställningsform Contrat de durée indéterminée
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Stockholm
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2019/886
Kontakt
 • Alessandro Lupaszkoi-Hizden, 08-5870 3032
Facklig företrädare
 • Kommunal, via växeln
Publicerat 2019-07-11
Sista ansökningsdag 2019-08-02

Retour aux postes vacants